Met Rusland werd gestart in februari 2009 door een groep enthousiasten rondom een een Russische docente, afkomstig uit St.Petersburg - Mevr. Drs. Larisa Shcherbenok.

 

 

Sinds 2007 verzorgt zij met veel passie en liefde cursussen en lezingen over Rusland aan diverse leerinstellingen in Nederland en gaat zij op een spannende reis met de mensen door haar land.

 

Hebt u vragen?

 

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel: 06-40839288

www.metrusland.nl

 

 

 

 

In de loop der jaren hebben wij veel reacties ontvangen op onze programma's. Een selectie hieruit leest u hieronder.

 

Reizigers aan het woord

Noordelijk Rusland vanaf het water was heel erg leuk en ontspannend na het drukke stadsprogramma. Toch hebben we ook heel veel gehoord en gezien in de excursies vanaf de boot. Erg goed en erg leuk.

Het zo te blijven doen, zoals je nu deed, Larisa, want het heeft mijn hart verwarmd en ik had nieteens je cursus gevolgd. Ik heb van jou, je organisatietalent, je keuzes en je charme genoten. Ik zag hoe je van alles en allen genoot en daardoor en daarom was deze reis zo bijzonder prettig.

 

De reis was prima verzorgd in het reisboek. Ideeën, wijzigingen, alles werd tijdens de reis direct besproken. Iedereen kon ook wensen indienen, waar Larisa zoveel mogelijk rekening mee probeerde te houden. Dat is veel werk, maar bevorderd de betrokkenheid.Hartelijk dank!

 

Wat ik toch ook nog als bijzonder wil noemen is de kwaliteit van de meeste gidsen zowel qua taal als qua kennis.

De bootreis met russen, de busreis door datsja-land, het bezoek aan de Russische families heeft mij wel meer over Rusland geleerd.

 

 

Cursisten aan het woord

Dat waren perfect voorbereide colleges. Muziek, PowerPoint presentaties, samenvattingen, geen moeite was Larisa te veel.

Het ging in de cursus echter niet alleen om het opdoen van kennis. Larisa wilde haar gevoel voor Rusland heel graag aan ons overbrengen. En dat lukte haar bijzonder goed. Met de beelden en de muziek wist ze iedere keer weer een bijzondere sfeer te creëren.

Al met al was het een fantastische cursus.

We hebben een heel goed beeld gekregen van een Rusland, zoals we het in het nieuws nooit te zien krijgen.

Ik heb gedurende de cursus genoten van uw colleges en dit graag door vertellen.

Nogmaals mijn complimenten en dank voor alle dingen die u ons met veel enthousiasme over uw land en zijn bewoners hebt verteld.

Door uw manier van vertellen en de geweldig goed voorbereide colleges bent u een waardig ambassadeur voor uw land.

Ik denk met veel genoegen terug aan onze cursus bij jou, waarvoor nog eens hartelijke dank: zoveel liefde en betrokkenheid en verzorgdheid als jij daarin geïnvesteerd hebt.